Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفته پایانی لیگ برتر فوتبال در شرایطی برگزار خواهد شد که 4 تیم برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا تلاش می‌کنند و 6 تیم در خطر سقوط به لیگ آزادگان هستند.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، هفته بیست و نهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در شرایطی به پایان رسید که سقوط شاهین بوشهر به لیگ دسته اول آزادگان قطعی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون تردید در هفته پایانی مسابقات دیدارهای تیم‌های استقلال، تراکتور، سپاهان و فولاد که شانس رسیدن به‌عنوان نایب قهرمانی و همچنین کسب سهمیه آسیایی دارند، تماشایی خواهد بود. پس از پرسپولیس که از سه هفته پیش قهرمانی خود در لیگ برتر را مسجل کرده بود، تیم‌های دوم و سوم جدول می‌توانند راهی لیگ قهرمانان آسیا شوند.

در هفته آخر استقلال در بوشهر با تیم سقوط کرده شاهین دیدار خواهد کرد. تراکتور که هم امتیاز با آبی‌پوشان است و به دلیل تفاضل گل کمتر در رده ایستاده در خانه فولاد رده پنجمی به میدان می‌رود. تیمی که 48 امتیاز اندوخته و با کسب برتری برابر نماینده تبریز جای این تیم را می‌گیرد. قطعاً این دیدار مهم‌ترین بازی هفته پایانی است. سپاهان هم که 48 امتیاز دارد و در جایگاه چهارم است با پیکان بازی می‌کند. تیمی که با 28 امتیاز در رتبه سیزدهم قرار دارد و خطر سقوط را حس می‌کند.

در هفته سی‌ام لیگ برتر فوتبال تیم‌های پارس جنوبی جم، ماشین‌سازی، پیکان، سایپا، گل‌گهر سیرجان و حتی ذوب‌آهن کماکان در خطر سقوط از لیگ برتر هستند و بازی‌های این تیم‌ها در این هفته از مسابقات آبستن حوادث غیرمترقبه‌ای است.

پارس جنوبی 27 امتیازی و رده پانزدهمی در خانه نفت مسجدسلیمان بازی دارد. تیمی که 35 امتیازی است و دغدغه سقوط و صعود ندارد. ماشین‌سازی که 28 امتیاز اندوخته و در رتبه چهاردهم ایستاده میزبان صنعت نفت آبادان است. این تیم با 41 امتیاز امیدی به کسب سهمیه ندارد و نگران سقوط هم نیست. جالب اینکه نماینده آبادان در صورت پیروزی یا شکست در این مسابقه جایگاهش در جدول رده‌بندی تغییر نمی‌کند.

پیکان که با 38 امتیاز سیزدهم است همان‌طور که اشاره شد میزبان سپاهانی است که برای کسب سهمیه نیاز به پیروزی دارد. سایپا که با 29 امتیاز در رده دوازدهم ایستاده باید با پرسپولیسی بازی کند که قهرمان لیگ محسوب می‌شود و برای بهبود رکوردهایش به مصاف این تیم خواهد رفت. ذوب‌آهن و گل‌گهر سیرجان که با 30 امتیاز و به دلیل تفاضل گل در رده‌های دهم و یازدهم هستند در اصفهان با یکدیگر مسابقه می‌دهند. تساوی در این دیدار حکم به بقای قطعی هر دو تیم ‌می‌دهد.

با پایان هفته بیست و نهم لیگ برتر جنگ کسب سهمیه میان 4 تیم به هفته آخر کشیده شده و 6 تیم هم تلاش می‌کنند تا سقوط نکنند. بدون شک دیدارهای این هفته تماشایی خواهد بود و تلاش تیم‌های باری آسیایی شدن و سقوط نکردن دیدنی است.

انتهای پیام/4048/

منبع: آنا

کلیدواژه: استقلال سپاهان لیگ برتر فوتبال فولاد خوزستان تراکتور پارس جنوبی جم لیگ دسته اول آزادگان کسب سهمیه لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۱۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول

بر اساس تقسیم بندی بودجه حداقل به پنج دستگاه اعتبارات مختلف سالیانه مرتبط با رفع فقر تخصیص داده می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسمی؛ دارمشتات به بوندسلیگای 2 سقوط کرد
  • استقلال یک امتیاز بیشتر گرفته، اما یک پله سقوط کرد
  • سپاهان و تراکتور محکوم به پیروزی برابر استقلال و پرسپولیس
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • اتلتیکو نبرد کسب سهمیه را از بیلبائو برد
  • اونانا منچستریونایتد را از سهمیه اروپا دورتر کرد
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • برنده پلی‌آف آخرین مسافر آسیایی جام‌جهانی / افغانستان و قرقیزستان به‌دنبال کسب سهمیه پنجم
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول